Voedingsadvies

In het Vitaal en fit programma krijg jij wekelijks voedingsadvies, helemaal afgestemd op jouw lichaam. We kijken naar de energiebehoefte die jij hebt en we stellen een advies op maat op, inclusief boodschappenlijst.

Vitaal en fit is geen dieet en bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten. Het leert jou simpelweg hoe je gezond eet. We ontwikkelen een eetpatroon dat bij jou past en dat je je leven lang kunt volhouden, zonder jojo-effect en zonder honger.

Val met dit voedingsadvies op een verantwoorde manier 0,5 tot 1 kg per week af en leer balans krijgen in je nieuwe eetpatroon, bewegen en ontspannen.

Bewegen is een vast onderdeel van jouw gezonde, nieuwe leefstijl. Ervaar wat lichaamsbeweging voor jou doet en merk het verschil! Samen werken we aan je conditie en fitheid, in de vertrouwde omgeving van FemFit. Onze circuittraining is hiervoor zeer geschikt.

6 weken Vitaal en fit is mogelijk vanaf €129,00 voor niet-leden. Meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

FemFit12